NAJNOVI NASLOVI:

Сонцето што ја огрева, денеска полни 4 години
Недела, 08 Октомври 2017 16:07   

Марио, внучето сакано за кого пее Сања Ристеска во нејзината најнова песна, денеска полни 4 години. Сања е пресреќната тетка на овој свет, со оглед на тоа што таа е еднинствената тетка која сними пеесна и комплетен видео запис за своето преслатко внуче Марио.


Таа и при промоцијата на нејзиниот видео запис за своето внуче, гостувајќи во Ин телевизија не ги криеше зборовите со кои ја искажа неизмерната и чиста љубов кон него. Тоа е момчето кое нејзе целосно ја исполнува во животот и како што вели во песната “Сонце што ја огрева”.

Нека му е среќен роденденот на Марио  и сите негови желби нека постанат реалност.


Последно освежено ( Недела, 08 Октомври 2017 16:11 )