NAJNOVI NASLOVI:

Апел до граѓаните: Oвие деца се исчезнати вчера, доколку ги видите пријавете во полиција
Среда, 31 Мај 2017 20:46   

Доколку некој има било какви информации или ги забележал овие две деца, апелираме да помогне во потрагата и се надеваме дека ќе бидат пронајдени многу скоро, живи и здрави.


Оваа фотографија со апелот за помош брзо се шири на социјалните мрежи, а според коментарите на постот, децата живееле во Автокоманда.


– Овие деца се исчезнати од вчера, од 6 часот наутро. Девојчето има 11 години, а момчето 10 години. Ве замолувам доколку ги видите јавете се на 072 616 518 или 076 943 579 или пријавете во полиција.