NAJNOVI NASLOVI:

zabava
ВО НОВ ЗЕЛАНД ПАДНА СНЕГ СРЕД ЛЕТО
Петок, 23 Февруари 2018 02:21   

Снегот оваа година изненади жители на многу места на кои оваа појава не е вообичаена. Откако забеле песокот во Сахара, снегот ги изненади и Новозеланѓаните и тоа на сред лето.

Повеќе...
 
Ово а најубавата фолк песна и најубавиот спот во оваа 2018
Петок, 23 Февруари 2018 01:34   

Погледнетего новиот спот на Татијана Стафановска з апесната "Си одам"

Повеќе...
 
(ВИДЕО) Ансамбл од Јапонија пее и свири македонски песни како од мајка научени
Понеделник, 19 Февруари 2018 23:14   

Македонската народна песна и ора се едни од најубавите во светот. За народите е предизвик да ги научат да ги играат и интерпретираат.

Повеќе...
 
ИТАЛИЈАНСКИ ТУРИСТИ ЗАВРШИЛЕ НА ОДМОР ВО ПОГРЕШЕН СИДНЕЈ
Петок, 16 Февруари 2018 01:31   

Двајца италијански туристи кои сонувале за егзотични плажи во австралиската метропола Сиднеј се шокирале кога слетале во истоимениот канадски град на брегот на Атлантикот.

Повеќе...
 
МЕ СИЛУВАШЕ БРАТОТ НА НАЈДОБРАТА ДРУГАРКА: После неколку години се случи нешто ШОКАНТНО!
Петок, 09 Февруари 2018 19:15   

Една девојка била силувана од братот на нејзината најдобра другарка, а неколку години покасно после сето тоа, она го завела него и повторно го однеал во кревет.

Повеќе...
 


Страница 1 од 12