NAJNOVI NASLOVI:

Развиорени македонски знамиња во Австралија: И Македонците од Канбера против Тиранската платформа (ФОТО)
Недела, 26 Март 2017 14:20   

И Македонците од Канбера, главниот град на Австралија застануваат во одбрана на унитарноста на Македонија, против Тиранската платформа која е вовед во редефинирање и федерализација на државата.Порачуваат дека нема да дозволат да се променат името, знамето, химната и државниот грб.

Дијаспората на дело покажува како се сака татковината.